Nalle s.r.o.


Teljes körű pénzügyi-számviteli szolgáltatásokLOADING

QUOD NON EST IN LIBRIS, NON EST IN MUNDO

Többszörösen igaz a jog írásbeliségének elbírálásától kölcsönzött párhuzam: Csak az vehető figyelembe az elbírálásnál, ami a könyvekbe belekerül. Több évtizedes szakmai hátterünk kellő alapot biztosít a legszofisztikáltabb helyzetek egyszerű megoldásához, amelyek ügyfeleink legnagyobb megelégedésére szolgálhatnak.
Ügyfeleink transzparens, gyors és kényelmes módon intézhetik cégügyeiket időt és költséget spórolva! Ugyanakkor legnagyobb értékünk a stressz mentes, egyszerű és átlátható ügyintézés!
nalle.sk

Könyvvitel

A szlovák számviteli és adó jogszabályok által előírt könyvelési és adóbevallási kötelezettségek teljes körű menedzselése a gyakran változó elő-írásokból a legmagasabb színvonalon húsz éves nemzetközi tapasztalattal.
nalle.sk

Adótanácsadás

Személyre szabott adóoptimalizálás magánszemélyek, magánvállalkozók, illetve vállalatok számára. Személyes, telefonos és online konzultáció, adószakértői képviselet az adóvizsgálat során.
nalle.sk

Cégalapítás

Nagyon egyszerű "számtani művelet"», mégis sokan megbuknak: gondosan, precízen készített társasági szerződés és az átgondolatlanul, kapkodva készített társasági szerződés között a különbség = több ezer euró is lehet...